Drobečková navigace

Úvod > Pro občany > Hlášení místního rozhlasu > Hlášení 30.8.2021

Hlášení 30.8.2021



Upozorňujeme občany, že se nám na sběrných místech hromadí odpady, které zde není dovoleno odkládat. Na sběrných místech je dovoleno odkládat pouze odpady, pro které zde jsou umístěny sběrné nádoby, a to plasty, papír, sklo, textil, kovy a bioodpad. Není dovoleno ukládat stavební odpad, nebezpečný odpad, komunální odpad a odpad , který je sbírán do velkoobjemových kontejnerů.  Žádáme občany, aby toto upozornění respektovali, jinak svým jednáním porušují platnou obecně závaznou vyhlášku obce č. 3/2001 o systému shromažďování, sběru, svozu, třídění, využívání a zneškodňování komunálního odpadu, včetně systému nakládání se stavebním odpadem vznikajícím na území obce Skalice nad Svitavou.

Oznamujeme občanům, že ve dvoře Polyfunkčního komunitního centra bude přistaven velkoobjemový kontejner na komunální odpad. Otevřen bude v pátek 3.9.2021 v době od 16:00 hod. do 18:00 hod. a v sobotu 4.9.2021 v době od 9:00 hod. do 11:00 hod.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů