Drobečková navigace

Úvod > Pro občany > Hlášení místního rozhlasu > Hlášení 29.8.2017

Hlášení 29.8.2017



Datum konání:
1.9.2017
Datum ukončení:
8.9.2017

Ředitelka ZŠ a MŠ ve Skalici nad Svitavou oznamuje, že provoz Mateřské školy ve Skalici nad Svitavou bude zahájen v pátek 1. září 2017 a Základní školy ve Skalici nad Svitavou v pondělí 4. září 2017. Na všechny děti, žáky a jejich rodiče se těší zaměstnanci školy.

Sbor dobrovolných hasičů Doubravice nad Svitavou, pořádá v sobotu 2. září 2017 v 10:00 hod. na Sokolským hřišti v Doubravici nad Svitavou již 3. ročník soutěže TFA pod názvem Nejtvrdší hasič přežije. Součástí soutěže je podpora dětského oddělení onkologie v Dětské nemocnici v Brně, kde sbíráme pro děti plyšáky, hračky, puzzle, dětské pyžama, které můžete donést sebou přímo v den konání akce. Zároveň budou v areálu sokolského hřiště přítomni pracovníci z transfuzní stanice Boskovice, kdo má zájem, tak se může zaregistrovat do dárcovství kostní dřeně a tímto pomoci dětem trpící leukemií. Pro všechny je připraveno bohaté občerstvení a na účast se těší Sbor dobrovolných hasičů.

TK Stopa Skalice nad Svitavou zve děti od 2. do 9. třídy, na zahajovací schůzku, která se uskuteční 8. září 2017 v 15:59 na nádraží ve Skalici nad Svitavou.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů